1223

U17 landshold til Norge

Nyheder Pigeungdom
18. februar 2011 - 23:31 af: John Froman

Fredag kom U17 landstræner Anders Damgaards 18 mand store liste over de spillere der skal repræsenterer Danmark i 2 træningskampe mod Norge.

Stor respekt for de udtagne, men set ud fra et Sjællandsk synspunkt, et meget skræmmende billede. Af 18 udtagne spillere kommer blot 2 spillere fra Øst-Danmark og begge fra naboerne fra Brøndby IF. kun Louise Søgaard og Mie Leth Jans fra øst er fundet stærke nok ti dette landshold, hvilket fremtvinger mit næste spørgsmål. er vi så dårlige i Øst, at blot 12% af de udtagne spillere kommer fra djævleøen, eller gør vi det bare så skidt.......

Som sagt har jeg stor respekt for de spillere der er udtaget, men som træner for en af de klubber der bør leverer spillere til netop U17 landsholdet, ja så må jeg konkluderer, at vi bliver nød til at se, hvad der gøres anderledes "over there". 

Måske var det på tide, at de sjællandske klubber satte sig sammen omkring bordet og fandt ud af, hvordan vi kunne skabe flere atraktive spillere for vores landstrænere og dermed de danske U-landshold. Konkurrence er godt, men samarbejde er nok løsningen fremad, hvis denne kurve skal knækkes.

Jeg vil gerne sidde ved telefonen og vente på andre sjællandske klubbers opringning, således vi i SBU regi alle kan være en positiv del i denne skæve udvikling.

God weelend.
Nyheder Pigeungdom
U18. BSF klar til finalen i Dallas Cup
Nyt fra Dallas: Pigerne videre til semifinalen
Hattrick af Tanya i dag


BSF Nyheder
KOM TIL DOBBELTPROGRAM I GRYDEN I MORGEN SKÆRTORSDAG
Er du Ballerup hurtigste?
Unødvendigt nederlag til HS1
STØT BSF VED AT HANDLE I SUPER BRUGSEN, SKOVLUNDE
JOMA udsalg med over 50% rabat på udvalgte varer


Nyheder Kvindesenior
Et selvsikkert 3F hold tager kampen op mod Skovbakken søndag
En solrig søndags sejr - BSF hev en 0-1 sejr hjem mod BHS
3F ligaen klar til slutspillet


U16 Nyheder
Sæsonpremiere for årgang 2000 i U16 Mester 1 række
BSF U16 ELITE KLAR TIL 2014